Bollywood actrice Sara Ali Khan niet in competitie met Ananya Panday of Janhvi Kapoor

Bollywood actrice Sara Ali Khan niet in competitie met Ananya Panday of Janhvi KapoorBollywood actrice Sara Ali Khan is van mening dat een vergelijking tussen de verschillende starkids niet mogelijk is. “Wij zijn vrienden. Je kunt ons niet tegen elkaar opzetten.”

Sara Ali Khan, Ananya Panday en Janhvi Kapoor worden continue met elkaar vergeleken. Alle drie maakten zij hun debuut kort na elkaar. Ze hebben alle drie op hun eigen wijze een plekje in de filmindustrie veroverd. Maar media is media niet wanneer geen gebruik wordt gemaakt om de drie dames tegen elkaar op te zetten.
De media maken er een heuse concurrentiestrijd van. Echter, volgens Sara is er helemaal geen sprake van concurrentie. Zij heeft een hele andere kijk op deze schijnbare concurrentie.

“Het is niet eerlijk om drie verschillende mensen met elkaar te vergelijken. Wij zijn allemaal rond dezelfde tijd begonnen. We zijn zelfs vrienden. En ik wens ze allebei heel erg veel succes en ik hoop dat ze mij dat ook wensen.”

Sara Ali Khan is op dit moment te zien in de film Love Aaj Kal.

Scroll naar top