AR Rahman over Bollywood remixes: “Sommige zijn echt rampzalig en erg vervelend”

AR Rahman over Bollywood remixes: "Sommige zijn echt rampzalig en erg vervelend"De muzikale maestro, AR Rahman, heeft in de afgelopen decennia enkele iconische hits gegeven. Ook hij heeft een mening over de huidige trend van Bollywood remixes. In een recent interview zegt hij absoluut geen fan te zijn van gereproduceerde nummers.

“Het enige nummer waar ik blij mee was, was Humma Song omdat het de film hielp. Maar daarna vond ik ze niet meer leuk. Sommige zijn echt rampzalig en erg vervelend.”

“Ik vertelde het bedrijf dat de remix maakte dat ze mij dwingen om het te steunen, maar ik vind het niks. En mensen zullen mij voor gek verklaren.”

“En wat betreft de trend, ik denk dat het nu voorbij is. Ik denk dat mensen zich gaan realiseren dat muziek liefde nodig heeft. En het vinden van een lied is niet makkelijk, maar het is beter dan de fastfoodroute te volgen”, aldus Rahman.

Op dit moment werkt Rahman aan de films 99 songs en Dil Bechara.

Scroll naar top