Ranveer Singh en Ali Abbas Zafar werken samen aan Bollywood film Mr. India 2

Ranveer Singh en Ali Abbas Zafar werken samen aan Bollywood film Mr. India 2De Bollywood klassieker Mr India uit 1987, met in de hoofdrollen Anil Kapoor, Sridevi en Amrish Puri, herdefinieerde het science fiction-genre voor Bollywood. 33 jaar later is het nog steeds een grote favoriet onder de filmfans. En wellicht juichen we te vroeg, maar volgens de laatste berichten komt er een vervolg op Mr. India.

Het gerucht dat er een vervolg komt doet al enkele jaren de ronde, maar helaas is er op dat vlak nog steeds niets van de grond gekomen. Tot het begin van dit jaar. Regisseur Ali Abbas Zafar werkt namelijk aan een film dat gebaseerd is op Mr. India en de voorlopige titel van het project is Mr. India 2.

“Ali werkt al enige tijd aan dit droomproject. Hij is een groot fan van de film. Het idee is om het bestaande concept in een nieuw jasje te gieten en het te plaatsen in een hedendaagse setting. Het is niet echt een vervolg of een remake te noemen, maar meer een spin-off van de originele film. Hij is van plan om dit groots aan te pakken”, aldus een goede vriend.

Ali is al in gesprek met niemand minder dan Ranveer Singh voor de rol van Mr. India. Ranveer is ook een zeer groot fan van de film en is erg enthousiast over het idee.

“Ali loopt het project voorzichtig aan. Het zal niet makkelijk worden om de rollen te vervullen en zeker wanneer we het hebben over Mogambo. Dat is toch wel een van de meest iconische personages in de geschiedenis van de Indiase Cinema. En voor die rol wil je het liefst een superster casten”, voegt de vriend toe.

Ali werkte eerder samen met Ranveer aan de film Gunday. Daarna heeft Ali drie films gedaan met Salman Khan, Sultan, Tiger Zinda Hai en Bharat. Op dit moment werkt Ali aan een script voor een vrouwelijke superheldenfilm met in de hoofdrol Katrina Kaif.

Scroll naar top