Boney Kapoor zal Bollywood acteur Salman Khan altijd dankbaar blijven

Boney Kapoor zal Bollywood acteur Salman Khan altijd dankbaar blijvenBollywood regisseur Boney Kapoor staat bekend als een zeer strenge vader voor zijn kinderen en een zeer strenge regisseur voor zijn acteurs. In een recent interview spreekt hij over zijn relatie met Salman Khan en hoe de grootste ster uit Bollywood zijn zoon Arjun heeft geholpen.

“Arjun wilde altijd regisseur worden. Ik was ook niet van plan om een film voor hem te maken en hem dus te introduceren als een acteur. Maar op een dag kreeg ik een telefoontje van Salman Khan. Hij zei dat Arjun toch eens moest gaan nadenken over een carrière als acteur. Volgens Salman had hij alles in zich om een goede acteur te worden. En dus besloot Salman hem te trainen en voor te bereiden als acteur.”

“Helaas is mijn relatie met Salman niet meer wat het was. Er zijn dingen gebeurd en dat is erg jammer. Maar ik zal hem altijd dankbaar zijn voor wat hij voor Arjun heeft gedaan. Hij heeft hem aangemoedigd om als acteur aan de slag te gaan. En daar zal ik hem altijd dankbaar voor blijven.”

Arjun was voor het laatst te zien in de film Panipat.

Scroll naar top