Bollywood regisseur Karan Johar ontkent geruchten SOTY 3

Bollywood regisseur Karan Johar ontkent geruchten SOTY 3Het gonst weer van de geruchten in Bollywood. Karan Johar zou namelijk bezig zijn met het ontwikkelen van het concept voor de film Student of the Year 3. En in de hoofdrollen ziet hij graag Asim Riaz en Suhana Khan.

Sinds Asim Riaz het afgelopen weekend het Big Boss huis heeft verlaten wordt hem continue gevraagd over zijn verdere plannen. Een van de plannen is een acteercarriere. En hij zou zijn benaderd door niemand minder dan Karan Johar.

In een radio-interview geeft de jonge idool aan dat het nog te vroeg is om te reageren op alle geruchten.

Karan Johar reageert echter wel op alle geruchten en dat deed hij via Twitter. “Het zijn absoluut allemaal ongegronde verhalen die de ronde doen dat SOTY 3 in de maak is. Mijn vriendelijk verzoek aan een ieder om te stoppen met het verspreiden van deze geruchten! Alstublieft!”

Scroll naar top