Bollywood actrice Shilpa Shetty Kundra opnieuw moeder geworden

Bollywood actrice Shilpa Shetty Kundra opnieuw moeder gewordenBollywood actrice Shilpa Shetty Kundra en echtgenoot Raj Kundra zijn de trotse ouders geworden van een meisje. Ze heet Samisha en is geboren via een draagmoeder.

Shilpa deelde het nieuws via Instagram. “Om Shri Ganeshaya Namah. Onze gebeden zijn gehoord met een wonder … Met dank in onze harten zijn we verheugd om de komst van onze kleine engel Samisha Shetty Kundra aan te kondigen. Geboren: 15 februari 2020. Junior SSK in het huis.”

De 44-jarige actrice lichtte ook de naam toe van de kleine engel. “Sa in het Sanskriet betekent ‘hebben’ en Misha staat in het Russisch voor ‘iemand als God’. Je bent deze naam – onze Godin Laxmi en maakt onze familie compleet. Schenk onze engel alstublieft al uw liefde en zegeningen. Extatische ouders: Raj en Shilpa Shetty Kundra, dolgelukkige broer: Viaan-Raj Kundra.”

Het echtpaar trouwde in november 2009 en heeft al een zoon, Viaan, die nu acht jaar oud is.

Dit bericht bekijken op Instagram

||Om Shri Ganeshaya Namah|| Our prayers have been answered with a miracle… With gratitude in our hearts, we are thrilled to announce the arrival of our little Angel, ???????? ?????? ??????? Born: February 15, 2020 Junior SSK in the house? ‘Sa’ in Sanskrit is “to have”, and ‘Misha’ in Russian stands for “someone like God”. You personify this name – our Goddess Laxmi, and complete our family. ????????? ????????? ?????? ~ Please bestow our angel with all your love and blessings??? ~ Ecstatic parents: Raj and Shilpa Shetty Kundra Overjoyed brother: Viaan-Raj Kundra . . . . . . . . . #SamishaShettyKundra ? #gratitude #blessed #MahaShivratri #daughter #family #love

Een bericht gedeeld door Shilpa Shetty Kundra (@theshilpashetty) op

Scroll naar top