Gaat voormalig Bollywood kindster Aditya Narayan dit jaar trouwen?

Gaat voormalig Bollywood kindster Aditya Narayan dit jaar trouwen?Voormalig Bollywood kindster Aditya Narayan, nu een succesvol presentator van de talentenjacht Indian Idol, gaat dit jaar trouwen. Althans, dat is wat een van de juryleden van het programma aan de pers verteld.

Enige tijd geleden gingen er geruchten dat Aditya Narayan en jurylid Neha Kakkar een relatie hebben. Dit komt onder andere door hun geweldige chemie tijdens de opnames van het tv-programma Indian Idol. Maar Neha ontkent dat er sprake is van een relatie en onthult zelfs dat Aditya dit jaar in het huwelijksbootje stapt met zijn vriendin.

“Aditya Narayan is een prachtig persoon. Hij heeft een hart van goud. En ik ben echt heel blij dat ik kan zeggen dat mijn beste vriend dit jaar gaat trouwen met zijn vriendin. Ik wens hem en zijn vriendin veel geluk.”

Ze voegt toe dat ze heel blij is met de heren Aditya, Himesh en Vishal. “Zij hebben ervoor gezorgd dat het werk niet als werk aanvoelt. Ik heb echt geluk dat ik het podium met deze legendes heb mogen delen.”

Scroll naar top