Sajid Nadiadwala bevestigt nieuwe acteur voor Bollywood film Judwaa 3

Sajid Nadiadwala bevestigt nieuwe acteur voor Bollywood film Judwaa 3De eerste twee delen van de Bollywood film Judwaa zijn een groot succes geworden en dus is het niet vreemd dat producent Sajid Nadiadwala nu graag een deel drie wil maken. Maar de hoofdrollen gaan niet naar Salman Khan of Varun Dhawan.

In een recent interview geeft de producent aan dat hij niet met zekerheid kan zeggen of Salman of Varun in het derde deel zullen verschijnen. Wel onthult hij dat de hoofdrol niet door een van hen zal worden vertolkt. “Zij zullen niet de hoofdrollen spelen. Ditmaal gaan wij voor een nieuw gezicht.”

Dit is een zeer interessant vooruitzicht. Laat de speculatie maar beginnen. Het zal niet makkelijk worden om Salman Khan en Varun Dhawan op te volgen.

Scroll naar top