Bollywood acteur Shah Rukh Khan doet screentest voor rol Mogambo?

Bollywood acteur Shah Rukh Khan doet screentest voor rol Mogambo?Sinds producent ZEE Studios vorige week bekendmaakte dat zij het vervolg op de Bollywood film Mr India gaan maken, gingen al snel geruchten rond over de mogelijke cast. Regisseur Ali Abbas Zafar zegt zich voorlopig niet bezig te houden met het castingproces. Maar toch kwam deze week het nieuws dat niemand minder dan Shah Rukh Khan recent een screentest heeft gedaan voor de rol van Mogambo en Ranveer Singh was aanwezig voor de rol van Mr. India.

“De producenten zijn al begonnen met screentesten. De screentesten zijn gedaan met Ranveer Singh en Shah Rukh Khan. Het bedrijf van Shah Rukh Khan is al benaderd om de VFX te doen voor de film”, aldus een productiemedewerker.

Wanneer de opnames voor Mr India 2 van start gaan is niet duidelijk. ZEE Studios hoopt de film in 2022 uit te brengen.

Scroll naar top