Bollywood koppel Konkona Sen Sharma en Ranvir Shorey gaan scheiden

Bollywood koppel Konkona Sen Sharma en Ranvir Shorey gaan scheidenHet Bollywood koppel Konkona Sen Sharma en Ranvir Shorey zijn al drie jaar uit elkaar. Het stel heeft nu officieel de scheiding aangevraagd.

Het echtpaar besloot in 2017 uit elkaar te gaan. Ze hebben er alles aan gedaan om hun relatie te redden. Samen met een relatietherapeut werd gekeken naar de relatie en of verzoening mogelijk was. Helaas was dat niet het geval.

Met wederzijdse instemming is nu besloten om de scheiding dan ook officieel te maken. Ondanks dat zij niet meer met elkaar overweg kunnen zijn ze vrienden gebleven voor hun zesjarige zoon Haroon. “Dit is een van de meest vriendschappelijke echtscheidingen die ik ooit heb gezien. Het is uiteraard jammer dat ze niet meer verder kunnen als man en vrouw”, aldus een vriend van de familie.

De scheiding zal naar verwachting binnen zes maanden worden afgerond.

Scroll naar top