Bollywood acteur Aditya Roy Kapur ontkent geruchten over Aashiqui 3

Bollywood acteur Aditya Roy Kapur ontkent geruchten over Aashiqui 3Het gaat goed met Bollywood acteur Aditya Roy Kapur. Het succes van onder andere de film Aashiqui 2 heeft enorm bijgedragen aan zijn carrière. De afgelopen maanden doen echter geruchten de ronde dat er een derde deel in de maak is en dat Aditya ook ditmaal de hoofdrol zal spelen.

De 34-jarige ontkent in een recent interview alle commotie. “Ik ben zelf niet op de hoogte van dit nieuws. Mij is niet bekend of er een Aashiqui 3 in de maakt is. Ik denk dat je die vraag aan de regisseur moet stellen. Hij zal het wel weten.”

Aditya voegt wel toe dat hij graag weer met Mohit Suri wil samenwerken.

Op dit moment werkt Aditya aan de film Sadak 2, waarin hij te zien zal zijn naast Alia Bhatt, Sanjay Dutt en Pooja Bhatt.

Scroll naar top