Fans van Bollywood acteur Salman Khan eisen Tiger 3

Fans van Bollywood acteur Salman Khan eisen Tiger 3Fans van Bollywood acteur Salman Khan staan bekend om hun enorme toewijding aan de superster. Ook ditmaal is hun enthousiasme niet te stoppen. Zijn fans eisen namelijk een derde deel in de Ek Tha Tiger franchise.

Nog voordat er überhaupt nieuws is over een mogelijk derde deel, eisen de fans van Salman Khan een aankondiging van de film via sociale media. De hashtag #Tiger3 is trending en Salman Khan, Yash Raj Films en Ali Abbas Zafar zijn allemaal getagged in de verschillende berichten.

Ali Abbas Zafar heeft inmiddels gereageerd. “Wij zijn op dit moment bezig om het script voor de film te schrijven. Wij hebben een idee, maar dat moet verder worden uitgewerkt. Salman en ik zijn in ieder geval erg enthousiast en hopen ook de producenten te enthousiasmeren. Ik ga ermee verder.”

Hiermee hebben we de officiële bevestiging. Na Ek Tha Tiger en Tiger Zinda Hai volgt een derde deel.

Salman werkt momenteel aan de film Radhe: Your Most Wanted Bhai.

Scroll naar top