Bollywood film Sooryavanshi is een echte masalafilm! Bekijk de trailer!

Bollywood film Sooryavanshi is een echte masalafilm!De langverwachte trailer van de Bollywood film Sooryavanshi is uit. Ook ditmaal belooft regisseur Rohit Shetty ons een geweldige masalafilm vol actie, drama en uiteraard een vleugje humor.

De introductie van het verhaal wordt gedaan door Ajay Devgn. Hij introduceert tevens het nieuwste lid van het politieteam van Rohit Shetty: Veer Sooryavanshi. Hij heeft de taak om de grootste terreurdreiging voor Mumbai te stoppen.

In de trailer van maar liefst vier minuten zien we een scala aan Rohit Shetty clichés de revue passeren: geweren, ontploffende auto’s en grappige dialogen. En het is opnieuw genieten. Het hoogtepunt van de trailer is echter de samenkomst van Ajay Devgn (Singham), Akshay Kumar (Sooryavanshi) en Ranveer Singh (Sangram Bhalerao) en het hilarische gesprek vlak voordat ze de slechteriken gaan aanpakken.

Sooryavanshi staat gepland voor een release op 24 maart.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top