Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan heeft een instagram account

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan heeft een instagram accountNa jaren uit de buurt te zijn gebleven van alle sociale media is Bollywood actrice toch bezweken. De 39-jarige is begonnen met een account op Instagram.

Kareena deelde haar eerste foto met het bijschrijft: “The cat’s out of the bag #HelloInstagram.”

Dit bericht bekijken op Instagram

The cat’s out of the bag. #HelloInstagram

Een bericht gedeeld door Kareena Kapoor Khan (@kareenakapoorkhan) op

Het is voor de actrice ook wel een grote stap, omdat ze nooit echt fan is geweest van sociale media vanwege de verslavende werking.

“Ik heb altijd geloof in Never Say Never. De wereld van Instagram was angstaanjagend voor mij, omdat ik niet verslaafd wil raken aan ‘likes op foto’s’ of het delen van details van mijn leven. Maar ik besef ook dat ik met mijn tijd mee moet gaan. En de reden dat ik nu toch heb besloten om een Instagram account te maken is voor mijn fans, die mij al 20 jaar steunen. En ik wil hen meenemen in mijn leven.”

Scroll naar top