Bollywood actrice Sonam Kapoor boos op aankondiging Mr India 2

Bollywood actrice Sonam Kapoor boos op aankondiging Mr India 2Bollywood actrice Sonam Kapoor is boos op regisseur Ali Abbas Zafar. Ali kondigde recent aan dat hij samen met ZEE Studios een trilogie gaat maken gebaseerd op Mr India. En dat viel niet goed bij de actrice.

De 34-jarige actrice is van mening dat de aankondiging van het project respectloos is naar de makers van het origineel. Anil Kapoor en Shekhar Kapur zijn niet betrokken geweest noch is er gevraagd om hun mening over de remake.

“Veel mensen hebben mij vragen gesteld over de remake van Mr. India. Eerlijk gezegd wist mijn vader nergens vanaf. En nu wordt gezegd dat de film opnieuw wordt gemaakt. We kwamen er pas achter toen het nieuws bekend werd gemaakt via een tweet van Ali Abbas zafar.”

“Het is behoorlijk respectloos als het waar is, omdat niemand de moeite heeft genomen om noch mijn vader noch oom Shekhar te raadplegen. En dat zijn juist de twee mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld bij het maken en creëren van de film dat het is geworden.”

Ze benadrukte dat de oorspronkelijke makers moeten worden gerespecteerd en dat het niet om gaan om geld verdienen vanwege de populariteit van de film.

“Het is triest, want die film is gemaakt met hart en ziel en daar is hard aan gewerkt. Het is een film die veel betekent voor mijn vader, het is een deel van zijn nalatenschap. Ik hoop dat ze respect hebben voor het werk van een ander en dat is net zo belangrijk als een geweldig financieel succes.”

Scroll naar top