Bollywood acteur Riteish Deshmukh in biopic over leven van zijn vader Vilasrao Deshmukh?

Bollywood acteur Riteish Deshmukh in biopic over leven van zijn vader Vilasrao Deshmukh?Volgens de laatste geruchten is Bollywood acteur Riteish Deshmukh gevraagd om de hoofdrol te spelen in de biopic over het leven van zijn vader Vilasrao Deshmukh.

Riteish reageerde onlangs op het nieuws. En hoewel hij het graag zou willen zijn er uiteraard ook redenen om het niet te doen.

“Zijn biopic kan heel interessant zijn. Het laat zien hoe hij van dorpshoofd is opgeklommen tot minister. Het is een geweldig inspirerend verhaal. Ik zal eerlijk zijn; er zijn diverse mensen die een script hebben geschreven over zijn leven. Maar het zal voor ons als familie niet makkelijk zijn om deze film te produceren, omdat hij in ons hart voortleeft.”

“Wij kunnen het als familie helaas niet maken. Want wat wij graag zouden willen laten zien aan het publiek binnen het tijdskader van twee uur is misschien niet wat het publiek wil zien. Maar ook wanneer iemand anders de film zou maken kunnen wij denken: Waarom hebben ze hem in dat licht gezet? Zo was hij niet. Maar ik zal zeker niet ontkennen dat het ongetwijfeld enorm interessant is om een biopic te maken over het leven van iemand die zoveel heeft bereikt.”

Scroll naar top