Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas niet in Krrish 4

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas niet in Krrish 4Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas wordt gemist door het publiek in Bollywood. De 37-jarige actrice was voor het laatst te zien in The Sky is Pink. En voor zover bekend is, heeft ze nog geen andere film getekend. En nu blijkt dat regisseur Rakesh Roshan niet van plan is om haar te casten in zijn veel besproken film Krrish 4.

Sinds 2016, Jai Gangaajal, heeft Priyanka geen grote hoofdrol vertolkt in een grote Bollywood film. Veel fans hoopten haar terug te zien in de film Krrish 4, omdat ze een cruciale rol speelde in de delen hiervoor. Maar Rakesh Roshan zal haar niet benaderen voor de rol.

“De Roshans hebben besloten om Priyanka niet te benaderen voor de rol. De reden hiervoor is simpel. Priyanka heeft aangegeven geen films te willen maken in Bollywood waarin het verhaal niet om haar personage draait. En de Krrish-films gaan uiteraard om Krrish en dus Hrithik Roshan. Dat kun je niet veranderen. En nu Priyanka haar aandacht ook meer richt op internationale films kiest Rakesh Roshan liever voor een actrice dicht bij huis”, aldus een productiemedewerker.

Priyanka werkt momenteel aan de film We Can Be Heroes.

Scroll naar top