Bollywood actrice Deepika Padukone: “Ik ben niet actief op zoek naar iets in Hollywood”

Bollywood actrice Deepika Padukone: "Ik ben niet actief op zoek naar iets in Hollywood"Bollywood actrice Deepika Padukone maakte in 2017 haar Hollywood debuut met de film xXx: The Return Of Xander Cage, maar 34-jarige ster zegt dat ze nog niet terugkeert naar Amerika voor een nieuw project.

“Ik bekijk of evalueer films niet als Indiaas of internationaal, maar als een medium waarmee ik mezelf kan uiten. Wanneer die kan uit India komt, is dat geweldig. Komt die kans uit de Verenigde Staten of een ander deel van de wereld, dan ben ik ontzettend blij om dat terrein te verkennen. Voor mij gaat het om de inhoud.”

“Ik koos voor Xander Cage, omdat het hier ging om een extreem krachtig en sterk personage. Uiteindelijk gaat het om het personage en de rol en natuurlijk de film als geheel. Het is niet zo dat ik actief op zoek ben naar films en rollen in Hollywood. Of het nu gaat om India of een ander deel van de wereld, ik ben op zoek naar geweldige inhoud.”

Deepika Padukone is binnenkort te zien in een korte rol in de film ’83.

Scroll naar top