Extra Uitzending Mark Rutte op Radio Sitara FM

In het kader van Nationale Veiligheid, zal Stichting Garv United de toespraak van Minister-President Mark Rutte op Maandag 16 maart van 19:00 – 20.00 uur Live uitzenden op haar radioplatform; Radio Sitara FM. De Minister-President zal dan Live een toespraak voor de Nederlandse staatsburgers houden. De laatste keer dat een Minister President zo’n toespraak deed, was in de jaren ’70.

Stichting Garv United, de organisatie achter Radio Sitara FM, hecht veel waarde aan de maatschappelijke en sociale belangen van Nederland en diens inwoners en vind het belangrijk om in het kader van Nationale Veiligheid, haar radio/communicatieplatform zodoende in te zetten. De toespraak zal vanaf 19.00 uur ook live uitgezonden worden via de NOS op onze Facebook en Instagram kanalen, doormiddel van een Live Stream. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top