Release Bollywood film Sooryavanshi uitgesteld

Release Bollywood film Sooryavanshi uitgesteldBollywood fans zullen nog even moeten wachten op de release van de langverwachte film Sooryavanshi. De producenten hebben besloten de release uit te stellen vanwege het coronavirus en het effect daarvan op de wereldwijde gezondheid en economie.

De film, met in de hoofdrollen Akshay Kumar en Katrina Kaif, zou op 24 maart in de bioscopen verschijnen. Maar in veel delen in India en andere delen van de wereld worden bioscopen gesloten om de verspreiding van de dodelijke ziekte te voorkomen.

“Hoewel de exacte releasedatum nog niet is aangekondigd, wordt verwacht dat het nieuws deze week bekend wordt gemaakt”, aldus een productiemedewerker.

Hij voegt toe dat het uitstellen van de release een zeer verstandige beslissing lijkt. “De angst voor het virus en de kans om het virus op te lopen is reëel en mensen willen geen risico’s nemen.”

Sooryavanshi is niet de enige film die naar verwachting wordt uitgesteld. Ook de makers van de film ’83, dat in april zou verschijnen, verwachten de film uit te stellen.

Scroll naar top