Bollywood acteur Amitabh Bachchan roept fans op thuis te blijven

Bollywood acteur Amitabh Bachchan roept fans op thuis te blijvenDe uitbraak van het coronavirus heeft het voor mensen moeilijk gemaakt om hun dagelijkse routine te volgen.
Scholen, banen, winkels en nog veel meer zijn getroffen. En ook Bollywood neemt maatregelen. Superster Amitabh Bachchan heeft elke zondag een meet & greet met fans. Hij heeft echter bekendgemaakt dit voorlopig niet meer te doen.

“Een oproep aan alle fans. Kom alsjeblieft niet naar Jalsa. De meet & greet gaat niet door. Neem allen voorzorgsmaatregelen. Denk aan je gezondheid en dat betekent ook dat je je bezoek aan Jalsa moet annuleren. Breng je gezondheid niet in gevaar.”

Ook veel opnames van films, maar ook evenementen en feestjes in Bollywood zijn geannuleerd vanwege de uitbraak.

Scroll naar top