Opnames Bollywood film Laal Singh Chaddha stopgezet

Opnames Bollywood film Laal Singh Chaddha stopgezetDe opnames van de Bollywood film Laal Singh Chaddha, de remake van de Hollywood hit Forrest Gump, zijn stopgezet. De producenten van de film willen geen risico nemen vanwege het Coronavirus.

Aamir Khan wilde en kon niet meer verder. “Een groot deel van de film speelt zich af op echte locaties. Het is niet zo dat je dat kunt nabouwen. Wanneer we starten met het volgende deel van de opnames is onbekend. Dat ligt aan de locatie en de analyse van de situatie op dat moment”, aldus een productiemedewerker.

De opnames zijn met 12 dagen uitgesteld. “Aamir wilde al eerder de opnames annuleren, maar toen was er nog geen sprake van een crisis zoals nu. Het risico op verspreiding is nu te groot.”

De film staat gepland voor een release met kerst. Het is nog maar de vraag of ze dat nu gaan redden.

Eerder werd ook bekend dat de producenten van de Bollywood film Sooryavanshi hebben besloten de release uit te stellen vanwege het coronavirus en het effect daarvan op de wereldwijde gezondheid en economie.

Scroll naar top