Bollywood acteur Ayushmann Khurrana tekent thriller

Bollywood acteur Ayushmann Khurrana tekent thrillerBollywood acteur Ayushmann Khurrana is een van de meest succesvolle en gevraagde acteurs van dit moment. Na het succes van Article 15 slaat hij opnieuw de handen ineen met filmmaker Anubhav Sinha. Dit nieuws werd bekendgemaakt door business analist Taran Adarsh.

“Het is officieel. Na Mulk, Article 15 en Thappad is Anubhav Sinha alweer bezig met zijn volgende project. Het gaat om een actiethriller met in de hoofdrol niemand minder dan Ayushmann Khurrana. Het duo werkte eerder samen aan de veelgeprezen en succesvolle film Article 15. De makers hopen op een release van 16 oktober 2020”, aldus Taran.

Anubhav Sinha’s Thappad draait nog succesvol in de bioscopen. Hij hoopt spoedig te beginnen met de opnames, maar zal daar wellicht aanpassingen in moeten maken vanwege de zorgen met betrekking tot de uitbraak van het Coronavirus.

Scroll naar top