Bollywood zanger Armaan Malik maakt Engelstalig debuut

Bollywood zanger Armaan Malik maakt Engelstalig debuutDe populaire Bollywood zanger Armaan Malik werkt hard aan zijn carrière, in India en daarbuiten. De 24-jarige zanger heeft namelijk recent een contract getekend met het in New York gevestigde platenlabel Arista Records voor zijn Engelstalig debuut. En vandaag kwam zijn single uit!

Armaan maakte het nieuws al eerder deze week bekend via Twitter en uitte zijn blijdschap. “Zolang ik mij kan herinneren heb ik op deze dag gewacht. De 16-jarige Armaan zou compleet de weg kwijt zijn. Ik kan niet wachten om aan mijn muzikale reis te beginnen met Arista Records en David Massey. Bedankt Billboard.”

Zijn debuutsingle is getiteld Control en is vanaf vandaag te downloaden.

Bekijk de videoclip:

Scroll naar top