Is Bollywood actrice Sonam Kapoor Ahuja zwanger?

Is Bollywood actrice Sonam Kapoor Ahuja zwanger?Een aantal Bollywood sterren heeft zichzelf in quarantaine geplaatst. Een van deze sterren is Sonam Kapoor Ahuja. En zij haalt nu het nieuws vanwege haar uitzonderlijke kledingkeuze.

De fashionista, die uit voorzorg in zelfisolatie zit sinds haar terugkeer uit Londen, is op Instagram gespot in een video waarin ze communiceert met haar schoonmoeder Priya Ahuja. In de video staat Sonam bij het raam, terwijl Priya in het tegenoverliggende huis op de begane grond staat.

Er wordt nu flink gespeculeerd of de actrice zwanger is. Dit vanwege haar losse kleding. Het viel velen de laatste periode op dat Sonam vaak afwezig is bij belangrijke evenementen. En deze video zorgt er nu voor dat de geruchten van mogelijke zwangerschap worden bevestigd.

Als het nieuws waar is dan wordt dit de eerste baby van Sonam en Anand. Zij stapten in 2018 in het huwelijksbootje.

Bekijk de video:

Scroll naar top