Amitabh Bachchan en Katrina Kaif samen in Bollywood film Deadly?

Amitabh Bachchan en Katrina Kaif samen in Bollywood film Deadly?Bollywood sterren Amitabh Bachchan en Katrina Kaif zullen naar verluidt opnieuw gaan samenwerken in de film Deadly. Regisseur Vikas Bahl heeft beide acteurs al benaderd.

De film is voorlopig getiteld Deadly. Het verhaal draait om gebeurtenissen rondom een begrafenis. Het volgt de hoofdpersoon in haar reis van zelfontdekking. Het speelt ook in op de relatie tussen een vader en dochter. De film benaderd het onderwerp met veel humor.

“Katrina is in ieder geval razend enthousiast en heeft al toegestemd. Zij zit momenteel in een fase waarin ze haar grenzen wil verleggen en nieuwe genres wil verkennen. En dat is in zekere zin ook een reis van zelfontdekking. Daarom sprak dit script haar ook zo ontzettend aan”, zegt een productiemedewerker.

“De makers hoopten in mei te kunnen beginnen met de opnames, maar nu iedereen in angst zit over het coronavirus is dit uiteraard niet haalbaar. We moeten helaas wachten totdat de crisis voorbij is”, voegt hij toe.

“Amitabh Bachchan heeft om de tafel gezeten met Katrina en Vikas. Hij heeft interessen in de film, maar heeft nog niet getekend.”

Scroll naar top