Bollywood actrice Priyanka Chopra: “Ik ben uiteindelijk getrouwd met een man die op mijn vader lijkt”

Bollywood actrice Priyanka Chopra: "Ik ben uiteindelijk getrouwd met een man die op mijn vader lijkt"Bollywood actrice Priyanka Chopra is al meer dan een jaar getrouwd met de Amerikaanse zanger Nick Jonas. Al snel groeiden zij uit tot een van de meest geliefde koppels in de entertainmentwereld. In een recent interview spreekt Priyanka lovende woorden over haar relatie met Nick.

“Hij voelt zich goed, wanneer hij ziet dat ik mij goed voel. Hij geniet ook van mijn succes en steunt mij. Hij zal aan de zijkant van de rode loper gaan staan en kijken wanneer de pers foto’s van mij neemt.”

“Ze zeggen weleens dat als je een goede band met je vader deelt, je uiteindelijk ook met iemand trouwt die dezelfde kwaliteiten bezit. En dat zie ik in Nick. Hij is attent, vriendelijk en bewust. Ik heb echt het gevoel dat ik met een eigentijdse versie van mijn vader ben getrouwd”, aldus Priyanka.

Priyanka Chopra werkt momenteel aan de film The White Tiger met Rajkummar Rao. Daarnaast werkt ze met haar man Nick aan een show voor Amazon Prime Video.

Scroll naar top