Bollywood regisseur Prabhudeva gaat volgende ‘Tiger’ film regisseren?

Bollywood regisseur Prabhudeva gaat volgende 'Tiger' film regisseren?Na het succes van de Bollywood film Dabangg 3 is Prabhudeva een veelgevraagde regisseur. Hij is momenteel bezig met zijn aanstaande release Radhe: Your Most Wanted Bhai, waarin hij opnieuw samenwerkt met Salman Khan. Nu gaat het gerucht dat er een volgende film van het duo in aantocht is. Prabhudeva is namelijk een grote favoriet van Yash Raj Films voor de regie van de volgende Tiger film.

Ek Tha Tiger werd geregisseerd door Kabir Khan en Tiger Zinda Hai door Ali Abbas Zafar. Beide heren zijn niet beschikbaar voor de regie van het derde deel.

Prabhudeva wil echter niet ingaan op het gerucht. “Mijn focus ligt op dit moment volledig op de film Radhe. Dat is alles waar ik het over wil hebben. De rest kan wachten.”

Scroll naar top