Geen vervolg op Bollywood film Kick 2?

Geen vervolg op Bollywood film Kick 2?Filmmaker Sajid Nadiadwala en acteur Salman Khan waren razend enthousiast over het vooruitzicht van een vervolg op de succesvolle actiethriller Kick uit 2014. Maar de filmmaker denkt daar nu anders over. Hij wil het idee voorlopig in de ijskast zetten.

“Er is op dit moment geen script voor Kick 2. Het idee om een vervolg te maken is er wel, maar je kan zo weinig zonder script. Sajid heeft de afgelopen twee jaar hard gewerkt om ideeën uit te werken, maar helaas zonder succes.”

“Sajid denkt er niet aan om een film te starten zonder volledig script. En op dit moment is er geen verhaal of basis, laat staan een script. Geen script, geen Kick 2.”

Maar dit is niet de enige film waar Salman en Sajid samen aan werken. Wellicht dat er een andere film is ter vervanging van Kick 2.

Scroll naar top