Ranveer Singh en Alia Bhatt komen samen voor volgende Bollywood film van SLB?

Ranveer Singh en Alia Bhatt komen samen voor volgende Bollywood film van SLB?De chemie tussen Bollywood sterren Ranveer Singh en Alia Bhatt was duidelijk zichtbaar in Gully Boy. En filmfans kunnen niet wachten tot ze weer samen in een film verschijnen. En het lijkt erop dat ook filmmaker Sanjay Leela Bhansali datzelfde idee deelt.

Sanjay is nog steeds bezig met zijn versie van de film Baiju Bawra uit 1952. Er waren veel namen die de revue passeerden en waar gesprekken mee waren gevoerd, zoals Shah Rukh Khan en Ajay Devgn. Maar helaas liep het project stuk.

De filmmaker wil het project nu doorzetten en heeft Ranveer en Alia benaderd met het idee. Mochten ze allebei tekenen dan is dit een combinatie waar we met zijn allen erg naar zullen uitkijken.

Scroll naar top