Rishi Kapoor niet meer in Bollywood remake van The Intern?

Rishi Kapoor niet meer in Bollywood remake van The Intern?Bollywood acteur Rishi Kapoor is momenteel herstellende van een zeer zware periode. Hij heeft nog altijd te kampen met de gevolgen van de zware kankerbehandeling welke hij vorig jaar onderging in Amerika. En omdat hij nog herstellende is wordt hij mogelijk vervangen door iemand anders voor de Bollywood remake van de Hollywoodhit The Intern.

Enige tijd geleden werd gemeld dat Deepika Padukone en Rishi Kapoor de hoofdrollen zouden vervullen in deze film. Rishi Kapoor was echt de perfecte acteur voor deze rol. “Het is jammer dat hij nog herstellende is. Dit heeft de makers doen besluiten om de rol aan iemand anders aan te bieden”, aldus een productiemedewerker.

“Wie de rol gaat vervullen is niet bekend. De meest voor de hand liggende keuze is Amitabh Bachchan. Maar we hebben hen al samen gezien in Piku. Deepika keek er erg naar uit om met Rishi Kapoor te werken. Ze kent hem al heel lang en is een groot fan van zijn werk. Maar helaas, gezien de situatie op dit moment moeten er keuzes worden gemaakt. En dit is geen fijne keuze”, voegt ze toe.

Scroll naar top