Bollywood film Ek Villain 2 met John Abraham en Aditya Roy Kapur

Bollywood film Ek Villain 2 met John Abraham en Aditya Roy KapurBollywood filmmaker Mohit Suri heeft bevestigd dat het vervolg op zijn hit Ek Villain uit 2014 eraan komt. En de hoofdrollen worden hoogstwaarschijnlijk vertolkt door niemand minder dan John Abraham en Aditya Roy Kapur.

Ek Villain, met in de hoofdrollen Sidharth Malhotra, Shraddha Kapoor en Riteish Deshmukh, was wraakdrama over een crimineel wiens vrouw wordt vermoord door een sadistische seriemoordenaar. Het vervolg brengt niemand terug van de originele cast.

“Wij hebben John en Aditya het script aangeboden en beide heren zijn enthousiast over hun rol. Beide heren spelen een slechterik. Op dit moment zijn wij op zoek naar twee dames voor de overige hoofdrollen. Ik kan niet zomaar iemand benaderen. Ze spelen een belangrijke rol.”

Het schrijven van het verhaal was geen makkelijk proces voor de filmmaker. “Het script is goedgekeurd door Ekta Kapoor. Ek Villain was een van haar grootste hits. En dus hebben we voor het vervolg ook onze tijd genomen. Ik had een concept, maar daar was ik niet tevreden over. Ik heb het herschreven en Ekta was sprakeloos.”

Mohit hoopt dit jaar nog te kunnen beginnen met de opnames.

Scroll naar top