Bollywood acteur Ajay Devgn reageert op geruchten over gezondheid vrouw en dochter

Bollywood acteur Ajay Devgn reageert op geruchten over gezondheid vrouw en dochterHet coronavirus houdt iedereen in haar greep en zo ook Bollywood. Nadat zangeres Kanika Kapoor positief werd getest op COVID-19 doen geruchten de ronde over andere beroemdheden. Een van die geruchten gaat over Kajol en haar dochter Nysa.

Recent werden moeder en dochter samen gespot op Mumbai Airport. Nysa keerde terug naar huis vanuit Singapore en Kajol was haar gaan ophalen. Het gerucht was dat Nysa vervolgens positief zou zijn getest op het virus. Dit werd Ajay teveel en hij reageerde vanmorgen via Twitter op de geruchten.

“Bedankt voor al jullie vragen en zorgen. Het gaat goed met Kajol en Nysa. Ze zijn gezond. De geruchten over hun gezondheid zijn onwaar en nergens op gebaseerd.”

Scroll naar top