Makers Bollywood films Shubh Mangal Saavdhan en Shubh Mangal Zyaada Saavdhan willen derde deel

Makers Bollywood films Shubh Mangal Saavdhan en Shubh Mangal Zyaada Saavdhan willen derde deelHet grote succes van de Bollywood films Shubh Mangal Saavdhan en Shubh Mangal Zyaada Saavdhan heeft ervoor gezorgd dat de makers nu nadenken over een derde deel van deze franchise. Dit onthulde schrijver en regisseur Hitesh Kewalya in een recent interview.

“Er is inderdaad sprake van een deel drie in de Shubh Mangal Saavdhan franchise. Maar dat kost tijd. We zijn op zoek naar een onderwerp dat relevant is in de maatschappij. Het moet verantwoord gebeuren. Dit wordt een grotere uitdaging dan de eerste twee delen. Maar we gaan het zeker doen. Mijn voorkeur gaat ernaar uit om liefde op een dieper en menselijker niveau te bekijken.”

Met Shubh Mangal Zyada Saavdhan namen de makers het risico om homoseksualiteit bespreekbaar te maken. De manier waarop ze dat hebben aangepakt heeft een grote indruk achtergelaten bij het publiek. Hitesh benadrukt dat hij ook het derde deel op dezelfde wijze zou willen benaderen.

Scroll naar top