Nieuwe Bollywood films van Shah Rukh Khan door pandemie verder vertraagd

Nieuwe Bollywood films van Shah Rukh Khan door pandemie verder vertraagdDe fans van Bollywood acteur Shah Rukh Khan moeten helaas nog veel langer wachten op een project van hun favoriete acteur. Het mysterieproject van Yash Raj Films is namelijk voorlopig on-hold gezet.

De aankondiging van een groots YRF project voor het 50-jarig bestaan van het productiebedrijf had in april moeten plaatsvinden. Daar zouden enkele grote films worden aangekondigd. Maar het productiebedrijf heeft de plannen uitgesteld tot nader order vanwege de pandemie. Een van die films is een actiefilm met Shah Rukh Khan in de hoofdrol.

“Het is een grootschalige actiefilm dat op diverse locaties wereldwijd zou worden opgenomen. Het is een film van Siddharth Anand. Hij zou de verschillende locaties bezoeken, maar door het reisverbod is dit uiteraard niet mogelijk. We kunnen pas starten wanneer de rust weer terugkeert”, aldus een woordvoerder van YRF.

SRK was niet bereikbaar, maar een medewerker van zijn bedrijf Red Chillies onthult dat hij dit jaar aan twee films zou werken. “SRK was van plan om dit jaar aan twee films te werken. Een van Rajkumar Hirani en de andere film is dus van Siddharth Anand. Het is voor nu afwachten hoe dit zich gaat ontwikkelen. Zijn volgende release loopt nu door overmacht nog meer vertraging op.”

Scroll naar top