Bollywood acteur Vir Das schittert in Netflix serie Hasmukh

Bollywood acteur Vir Das schittert in Netflix serie HasmukhEen verhaallijn dat in Bollywood ondenkbaar is: een cabaretier als seriemoordenaar. Vir Das nam het verhaal mee naar Netflix en zij maakten er een serie van.

De serie volgt de reis van een jongeman uit Saharanpur die ervan droomt om de grootste komiek ter wereld te worden. Hoewel hij een geweldige schrijver is, mist hij de komische timing. Vastbesloten om zijn droom te verwezenlijken, zal hij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de wereld zijn talent opmerkt. Maar hoe ver wil hij gaan om zijn dromen te verwezenlijken? En kan hij ermee wegkomen?

De langverwachte doorbraak van de verlegen, kleinsteedse cabaretier neemt een duistere wending als hij beseft dat hij alleen beroemd kan blijven door een moord te plegen.

Hasmukh is het verhaal van ongetemde ambitie en hoe het, als het niet onder controle wordt gehouden, grote schade kan aanrichten.

Vanaf 17 april te zien op Netflix.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top