Bollywood acteur Varun Dhawan gaat terug naar komedie?

Bollywood acteur Varun Dhawan gaat terug naar komedie?Na de wat negatieve reacties op zijn laatste paar Bollywood films, waaronder Kalank en Street Dancer 3D, is Varun Dhawan gaan nadenken over zijn volgende stappen. Hij is iets selectiever geworden en wil zich richten op komedies.

De 32-jarige acteur, die enorme successen boekte met komedies als Main Tera Hero, Judwaa 2 en Badrinath Ki Dulhania, houdt ontzettend van komedies. En dat kan ook niet anders wanneer David Dhawan je vader is. Het is dan ook niet vreemd dat zijn grootste successen komedies zijn. Nu zijn serieuzere rollen niet het gewenste resultaat boeken wil Varun weer een goede komedie op zijn naam zetten.

“Deze jongen neemt komedie zo serieus dat hij een film wil maken over het leven van een cabaretier. Hij is een enorm groot fan van Kapil Sharma en heeft ook veel stand-up acts bijgewoond. Raaj Shandilya heeft hem een film aangeboden en Varun kan niet wachten om te beginnen”, zegt een vriend.

“Varun is wat kieskeuriger geworden. Maar hij is nu beter geworden in het beoordelen van scripts. Uiteraard is hij afkomstig uit een filmfamilie en dus heeft hij dat veel sneller kunnen leren en begrijpen. Wanneer dingen goed gaan, doe je geen analyse, maar ga je op dezelfde voet verder. Maar na zijn flops heeft hij zijn aandacht besteed aan het analyseren van zijn flops. Waarom werkt iets niet? Wat werkt wel voor mij en wat niet? Hij wil echt begrijpen waar hij fout gaat”, voegt zijn vriend toe.

Varun heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de komedies Coolie no 1 en Mr Lele. Daarnaast heeft hij een serieuze film staan van Sriram Raghavan.

Scroll naar top