Brengt Nikhil Dwivedi Bollywood acteurs Salman Khan en Shah Rukh Khan samen voor een film?

Brengt Nikhil Dwivedi Bollywood acteurs Salman Khan en Shah Rukh Khan samen voor een film?Bollywood producent Nikhil Dwivedi heeft waarschijnlijk het onmogelijke mogelijk gemaakt. Als we de laatste geruchten mogen geloven is het hem gelukt om Salman Khan en Shah Rukh Khan te overtuigen om de hoofdrollen te spelen in een van zijn producties.

Nikhil loopt al enige tijd rond met het idee om de twee sterren samen te brengen. Hij heeft maanden gezocht naar het juiste script. Toen het script van een avonturenfilm met hem werd gedeeld wist hij het zeker. Dit is het script dat de twee grote sterren gaat samenbrengen. Hij ging op zoek naar een regisseur. En ook die had hij binnen de kortste keren aan boord.

Hoewel Nikhil een zeer goede band heeft met beide acteurs was het niet makkelijk om hen te benaderen en te overtuigen. De aankondiging laat nog op zich wachten, maar volgens de geruchten is het gelukt.

Mocht dit waar zijn dan wordt dit een van de films waar het Indiase publiek erg naar zal uitkijken.

Scroll naar top