Bollywood actrice Rhea Chakraborty wil niet spreken over relatie met Sushant Singh Rajput

Bollywood actrice Rhea Chakraborty wil niet spreken over relatie met Sushant Singh RajputDe laatste maanden doen veel geruchten de ronde over de relatie tussen Bollywood actrice Rhea Chakraborty en Sushant Singh Rajput. In een recent interview werd Rhea gevraagd naar haar relatie met de acteur. Maar ze wilde er niet over praten.

“Wij kennen elkaar al jaren en zijn goede vrienden. We ondernemen samen veel leuke dingen. Ik werk graag met hem aan onze gezamenlijke doelen, zoals het start van onze NGO (niet-gouvernementele organisatie). Ook reizen we graag.”

“Mocht er wel iets anders spelen, dan wil ik hier nog niet over praten”, zegt ze in het interview.

Voor de Coronacrisis werkte Rhea aan haar volgende film getiteld Chehre, waarin ze te zien zal zijn naast Amitabh Bachchan en Emraan Hashmi. “Daarnaast heb ik getekend voor een grote film en een webserie.”

Scroll naar top