Salman Khan’s Bollywood film Radhe komt niet uit met Eid

Salman Khan's Bollywood film Radhe komt niet uit met EidHet coronavirus veroorzaakt een behoorlijke hysterie op de wereld, waarbij elke bedrijfstak een harde klap ontvangt vanwege lockdowns en onzekerheid. Ook Bollywood is geraakt.

De Indiase filmindustrie is zwaar getroffen door het uitstellen van releases van films. Nadat Sooryavanshi en ’83 eraan moesten geloven, lijkt het er nu op dat de grote Eid-release, Radhe: Your Most Wanted Bhai, waarschijnlijk ook niet zal worden uitgebracht op de dag dat het voor ogen had.

“Het laatste deel van de film moet nog worden opgenomen. De opnames zouden plaatsvinden in Thailand, maar zijn destijds uitgesteld vanwege het Coronavirus. We hadden toen nog geen idee dat het nog veel langer zou aanhouden. En dat het gevolg een lockdown zou zijn. Het lijkt een onmogelijke taak om de film op tijd af te krijgen en dan ook nog uit te brengen”, aldus een productiemedewerker.

Wanneer Radhe dan wel wordt uitgebracht is niet bekend.

Salman Khan geniet op dit moment gewoon van zijn vrije tijd. Hij zit momenteel op zijn boerderij in Panvel waar hij tijd doorbrengt met zijn familie, zijn hobbies schilderen en sporten. Daarnaast geniet hij van de verse producten uit zijn achtertuin.

Scroll naar top