Bollywood actrice Ananya Panday wil een onuitwisbare indruk achterlaten bij het publiek

Bollywood actrice Ananya Panday wil een onuitwisbare indruk achterlaten bij het publiekBollywood actrice Ananya Panday maakte vorig jaar haar grote debuut met de film Student of the Year 2. De jonge actrice is al wel heel erg duidelijk over de aanpak van haar carrière. Ze wil met haar rollen een onuitwisbare indruk achterlaten bij het publiek. En daarom is ze heel bewust bezig met het maken van haar filmkeuzes.

“Ik denk niet dat het er toe doet of er veel grote namen in een film zitten of niet. Ik ben van mening dat zelfs als mijn rol maar slechts 10 minuten duurt, dit toch een impact moet hebben op het publiek. Mijn vader heeft ontzettend veel verschillende rollen gespeeld: van held tot komiek en nu waagt hij zich aan negatieve rollen. Ik wil ook verschillende rollen spelen. Het hoort bij mijn werk. Als ik niet in die termen denk dan verlies ik werk.”

En hoe neemt Ananya dan het besluit om een film wel te tekenen? “Dat hangt allemaal af van mijn eerste reactie. En dat is heel eenvoudig. Of ik lach of ik huil. Ik bekijk een film vanuit het perspectief van het publiek. Hoe zou ik als publiek zijnde reageren? Dat is heel belangrijk.”

Ananya’s volgende film is Khaali Peeli, waarin ze te zien is naast Ishaan Khattar.

Scroll naar top