Bollywood zangeres Neha Kakkar: “Wij krijgen niet betaald voor het zingen in films”

Bollywood zangeres Neha Kakkar: "Wij krijgen niet betaald voor het zingen in films"De Indiase muziekindustrie blijft groeien en je zou denken dat Bollywood zangers veel geld verdienen. Maar tijdens een interview onthult Neha Kakkar dat daar niets van waar is. Ze ontvangen geen salaris.

“Wij worden niet betaald voor het zingen in Bollywood. Wat er gebeurt is het volgende. Zij hebben het gevoel dat wanneer het lied een superhit wordt, dan verdient de zanger wel geld door middel van optredens”, aldus Neha.

“Ik ontvang een flink bedrag voor de concerten die ik doe. Maar in Bollywood gaat dat niet zo. Zij betalen ons niet voor het zingen van een lied”, voegt ze toe.

Neha zit nu, net als velen anderen, in thuisisolatie. De zangeres probeert in deze tijd toch via Instagram haar volgers te entertainen.

Scroll naar top