Bollywood acteur Vir Das over zijn serie Hasmukh

Bollywood acteur Vir Das over zijn serie HasmukhBollywood acteur en cabaretier Vir Das is vanaf 17 april te zien in zijn eigen Netflix-serie Hasmukh.
De 10-delige serie vertelt het verhaal over de langverwachte doorbraak van de verlegen, kleinsteedse cabaretier. Zijn reis neemt een duistere wending als hij beseft dat hij alleen beroemd kan blijven door een moord te plegen. Vir Das kan niet wachten tot de serie uitkomt.

“Het is een andere soort nervositeit waar ik nu mee te maken heb. Optreden voor een live publiek is heel anders dan in een film of serie. Ik speel een zeer vreemd en ongebruikelijk personage, dus ik ben erg enthousiast. Het personage is super onhandig, zachtaardig… totdat hij een moord pleegt of het podium opgaat. Mijn collega cabaretiers zullen zich kunnen vinden in het personage… nou ja voor het grootste gedeelte in ieder geval. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om mensen aan het lachen te maken, maar deze man tilt die ambitie naar een hoger niveau.”

Hasmukh is geregisseerd door Nikhil Gonsalves. Naast Vir Das maken ook Ranvir Shorey, Manoj Pahwa, Ravi Kishan, Amrita Bagchi, Suhail Nayyar, Inaamulhaq en Raza Murad deel uit van de cast.

Scroll naar top