Komt Bollywood acteur Salman Khan met eigen YouTube-kanaal?

Komt Bollywood acteur Salman Khan met eigen YouTube-kanaal?Met de huidige quarantaine-maatregelen in de wereld van vandaag vullen veel Bollywood acteurs hun dagen door op een creatieve manier interactie te hebben met hun fans. Ook Salman Khan is gaan nadenken over de mogelijkheden met sociale media. Hij denkt erover om binnenkort zijn eigen YouTube kanaal te beginnen.

Volgens de laatste geruchten wil de acteur zijn YouTube kanaal Being Salman Khan noemen. Het idee is om een kijkje te geven in zijn leven. En dan niet alleen zijn leven als acteur, maar hij wil zijn fans ook een exclusief kijkje bieden in zijn privéleven. Dat is iets wat ongekend is voor veel grote sterren.

De officiële aankondiging volgt binnenkort.

Scroll naar top