Bollywood acteur Ranveer Singh in nieuwe film van Zoya Akhtar?

Bollywood acteur Ranveer Singh in nieuwe film van Zoya Akhtar?Het is geen geheim dat Bollywood acteur Ranveer Singh een goede band deelt met Zoya Akhtar. Het stel werkte samen aan de films Dil Dhadakne Do en Gully Boy. En volgen de laatste geruchten wil Zoya niemand anders dan Ranveer voor haar volgende project.

“Ranveer werkte voor het eerst met Zoya in haar film Dil Dhadakne Do in 2015. Het was een film met ontzettend veel sterren, maar Ranveer viel op door zijn geweldige uitvoering van zijn complexe personage. Dat gaf Zoya de doorslag om hem te vragen voor Gully Boy. Ook deze film werd een hit, ondanks de kritiek dat het een niche-film is”, aldus een zakenman.

“De samenwerking met Ranveer is Zoya altijd goed bevallen. En toen ze haar volgende script voltooide, was Ranveer haar enige keus. Dit heeft niet alleen te maken met de band die ze delen, maar ze weet ook dat Ranveer moeiteloos in elke rol kan stappen. En Ranveer is ook onder de indruk van het script en heeft volgens de laatste berichten al mondeling toegezegd”, vult hij aan.

Dit is absoluut een geweldig vooruitzicht, aangezien het duo synoniem staat voor succes gegarandeerd.

Scroll naar top