Bollywood acteur Sanjay Dutt maakt zich zorgen over vrouw en kinderen

Bollywood acteur Sanjay Dutt maakt zich zorgen over vrouw en kinderenDe vrouw van Bollywood acteur Sanjay Dutt en zijn kinderen zitten vast in Dubai en kunnen niet terugkeren naar India vanwege de lockdown en dat terwijl Sanjay in Mumbai zit. “Ik maak mij zorgen over hun veiligheid, ook al weet ik dat het goed met ze gaat.”

De vrouw van Sanjay was met hun 9-jarige tweeling naar Dubai gevlogen voordat de lockdown in India werd aangekondigd. Ondanks de vele Facetime-gesprekken mist Sanjay zijn familie enorm en maakt hij zich veel zorgen over hun.

“In het verleden heb ik periodes van mijn leven in een gesloten ruimte doorgebracht. De enige gedachte die ik destijds had is ook de enige gedachte die op dit moment in mij omgaat is dat ik mijn familie mis. Zij betekenen alles voor mij. Dankzij de mogelijkheden met technologie kan ik ze gelukkig iedere dag zien en spreken. En hoewel ik ze virtueel bij mij heb, is dat toch anders dan dat ze bij je zijn.”

“Deze moeilijke periode geeft je inzicht in de kwetsbaarheid van het leven en de waarde van de momenten die je met je dierbaren doorbrengt. We moeten onze zegeningen tellen en ze nooit als vanzelfsprekend beschouwen.”

Verder gebruikt de 60-jarige acteur zijn tijd om zich voor te bereiden op zijn aankomende films. Dit doet hij onder andere door zijn teksten te leren en te sporten. “Ik houd mijn leven eenvoudig. Ik focus mij op mijn werk en mijn gezin. Mijn kinderen houden mij bezig met hun non-stop geklets en grappen, zelfs tijdens videogesprekken.”

Sanjay’s volgende film is getiteld Bhuj: The Pride of India. Naast Sanjay maken ook Ajay Devgn en Sonakshi Sinha deel uit van de cast. Daarnaast is hij ook te zien in Torbaaz. Deze film is al opgenomen. Wanneer de film wordt uitgebracht is echter niet bekend.

Scroll naar top