Bollywood actrice Taapsee Pannu in bovennatuurlijke thriller van Anurag Kashyap

Bollywood actrice Taapsee Pannu in bovennatuurlijke thriller van Anurag KashyapBollywood actrice Taapsee Pannu heeft de laatste tijd veel successen geboekt. Haar prestaties in de films Badla, Mission Mangal, Saand Ki Aankh en Thappad hebben een behoorlijke impact op het publiek gehad. Met haar volgende project duikt ze in de wereld van het bovennatuurlijke. De film wordt geregisseerd door Anurag Kashyap.

“Anurag en Taapsee hebben een fantastische relatie opgebouwd tijdens Manmarziyaan. En Anurag besloot haar tijdens de opnames deze film aan te bieden. Het is een bovennatuurlijke thriller. Voor zover bekend is het een remake van een populaire films. Het is niet bekend of het geïnspireerd is door een Hollywood film of een Koreaanse film. Maar wat al wel bekend is, is dat de film iets met tijdreizen te maken heeft. Het gaat dieper in op het weer en de atmosferische veranderingen om ons heen”, aldus een productiemedewerker.

Het project ligt op dit moment stil vanwege de lockdown in India vanwege het coronavirus. “We hopen er spoedig aan te kunnen beginnen. Dat betekent nadat de lockdown voorbij is. Maar Taapsee zal eerst nog werk aan haar andere projecten, waaronder Haseen Dillruba en Rashmi Rocket, moeten afronden voordat ze hieraan begint.”

Scroll naar top