Bollywood acteur Amitabh Bachchan voelt zich onrustig tijdens quarantaine

Bollywood acteur Amitabh Bachchan voelt zich onrustig tijdens quarantaineBollywood acteur Amitabh Bachchan mist zijn werk. Maar nog meer dan werk mist hij zijn vrouw Jaya, die in Delhi is gestrand toen de lockdown inging.

Misschien is gestrand niet echt helemaal het juiste woord, want mevrouw Bachchan geniet echter van haar tijd in Delhi. “Ze gebruikt haar tijd om haar administratie op orde te krijgen, kijkt alle films die ze maar wil en ze geniet elke ochtend en avond van een stevige wandeling”, aldus Amitabh Bachchan. En Jaya Bachchan is niet van plan om snel terug te keren naar Mumbai.

De actrice wil voorlopig in Delhi blijven. Ook wanneer het reizen tussen de staten wordt hervat. “Ze twijfelt en is niet zeker over mogelijk besmettingsgevaar”, zegt een vriend van de familie.

Amitabh Bachchan zou niets liever willen dan werken. “Hij heeft de afgelopen tijd veel films gezien, maar hij heeft nu genoeg gezien en wil zijn ogen niet vermoeien. Wat hij wel zou willen is een nieuwe vaardigheid leren. Hij heeft zijn zinnen gezet op het spelen van de piano. Maar daarvoor heeft hij een pianoleraar nodig. Hij is erg onrustig en wil gewoon werken”, vult hij aan.

Scroll naar top