Bollywood acteur Aayush Sharma wilde altijd zijn kinderen een islamitische voornaam geven

Bollywood acteur Aayush Sharma wilde altijd zijn kinderen een islamitische voornaam gevenBollywood acteur Aayush Sharma is de vader van twee kinderen, zoon Ahil en dochter Ayat. Hij en zijn vrouw hebben hun kinderen een islamitische voornaam gegeven. In een recent interview zegt Aayush dat hij en Arpita dat altijd al wilden.

“Wij wilden dat de namen van onze kinderen ook zouden beginnen met een A. Toen ik naar Londen reisde ontmoette ik een man genaamd Ahil. Dat vond ik een zeer unieke naam en de Perzische betekenis is ‘de rechtmatige prins’ en dat vond ik heel fascinerend. Wij geloven in seculiere relaties. En de kinderen krijgen al een hindoe achternaam en daarom wilden wij onze kinderen heel graag een islamitische voornaam geven.”

Over zijn pasgeboren dochter Ayat zegt hij dat ze al begonnen is om te reageren op mensen. “Ze is nog steeds erg jong, maar ze reageert al wel op mensen. Gelukkig heb ik vanwege de lockdown veel tijd om met mijn gezin door te brengen. Wij nemen haar mee voor wandelingen en ze is echt gefascineerd door de natuur om haar heen.”

Aayush maakte zijn debuut met de film Loveyatri. Hij werkte voor de lockdown aan de film Kwatha, waarin hij samen te zien zal zijn met de zus van Katrina Kaif.

Scroll naar top