Bollywood actrice Bhumi Pednekar: “Het was een geweldig jaar”

Bollywood actrice Bhumi Pednekar: "Het was een geweldig jaar"Bhumi Pednekar, een van de jongste actrices van onze generatie, heeft haar plaats als een van de beste van Bollywood verstevigd. Daarnaast heeft ze haar eigen vermogen versterkt als een van de grootste sterren aan de box office nadat ze vorig jaar drie grote hits afleverde met Saand Ki Aankh, Bala en Pati, Patni Aur Woh. Haar briljante prestaties maakten haar tot de grote favoriet bij awarduitreikingen. De actrice heeft dit seizoen namelijk grote prijzen voor beste actrice gewonnen; een perfect resultaat.

“Het was zeker een ongelooflijk jaar. En ik heb al mijn ongelooflijke goede regisseurs te danken voor hun keuze om mij deel uit te laten maken van hun visie. Hun vertrouwen in mij is een enorme bevestiging voor een artiest zoals ik die deel wil uitmaken van de beste films die vandaag worden gemaakt. Ik koester dit moment en al het succes. En het motiveert mij om beter werk te doen en betere prestaties te leveren”, aldus Bhumi.

“Mijn reis is onlangs begonnen. Ik voel mij enorm gezegend en gelukkig dat mijn werk is opgemerkt door enkele van de beste filmmakers uit de industrie. Awards ontvangen is een geweldig gevoel, omdat het laat zien dat je werk wordt gewaardeerd door heel India en door de grote namen uit de industrie. En ik ben heel blij dat mijn prestaties deze eer ontvangen. Als actrice kan ik alleen maar streven om het vanaf nu nog beter te doen. Ik wil met mezelf concurreren en het met elke film beter doen”, voegt ze toe.

Bhumi heeft een hele rits aan films op haar naam staan voor dit jaar, waaronder Durgavati, Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitaare, Badhaai Do en Takht.

Scroll naar top